banner
Bilimsel Zekanızı Test Edin

Bilimsel Zekanızı Test Edin

Milyarlarca yıldız nasıl oluştu? Diğer gezegenlerde hayat var mı? Kar taneleri niçin altıgendir? Kaydediliş en kötü deprem hangisidir? Suyun neden kalorisi yoktur? Klonlama nedir? Hayvanlar da güler mi? Şarabı kim keşfetti? Vejeteryan beslenme niçin daha sağlıklıdır? Sivilce niçin çıkar? İsa'nın gerildiği çarmıhtan bir parça kalmış mıdır? Büyü nedir? Nazar değer mi? Şeytan niçin tırmık taşır? Hayalet var mı? Ölümsüzlük mümkün mü?

Charles Cazeau, okunmayı zevkli kılan ve anlamayı kolaylaştıran soru cevap üslubunu kullanarak, en ilgi çekici yaklaşık 450 bilimsel soruya cevap veriyor. Anlamayı kolaylaştırıcı bir şekilde düzenlenmiş, eğlendirici olmanın yanı sıra aydınlatıcı bu temel bilim kılavuzu, evrenin sınırlarından başlayıp, güneş sistemimize girmekte ve ardından Dünya'yı ele alıp, evrim, bitkiler, hayvanlar, sağlık ve beslenme gibi konulara ışık tutmaktadır. İnsan soyunun tarihi içinde, ufolar, hayeletler, duyuötesi algı ve diğer paranormal olgulara da değinmektedir. Bu kitabı ister baştan sona okuyun, isterse sadece ilginizi çeken sorulara bakın, bilimin yalnızca önemli değil, aynı zamanda keyif verici olduğunu da anlayacaksınız.

Liste Fiyatı: 17,59
Çevirmen: Orhan Düz
Yayın Tarihi: 09.07.2004
Orijinal Adı: Test Your Science
ISBN: 9789758621743
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 348
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bilimsel-zekanizi-test-edin/60671.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:36675/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner