banner
Stephen Hawking: Bilim Dünyasından Bir Hayat

Stephen Hawking: Bilim Dünyasından Bir Hayat

Stephen Hawking sıradan bir bilim adamı değil. Cambridge Üniversitesi'ndeki otuz yıldan fazla süren kariyeri boyunca, evreni algılayışımızın sınırlarını diğer tüm fizikçilerden daha fazla genişletti. Yorulmaz bir dâhinin portresi olan bu kitap, Hawking'in hayatının, biliminin ve evliliğinin biyografisinde fiziğin izlerini sürüyor.
"Spekülasyonları kanıtlandığında, Albert Einstein'ınkiler kadar devrimci olabilecek bir fizikçinin sürükleyici hikayesi... Bilginin, sıcaklığın, dayanıklılığın ve zeka kıvraklığının bileşimi tam da konuya uygun dozda."
Bernard Dixon, NEW STATESMAN
"Etkileyici...Bu kitabı okunmaya değer kılan, yazarların Hawking'in bilimini hayatıyla harmanlayarak, olağanüstü bir bilim adamını olağanüstü bir insan olarak anlatmasıdır."
Tony Osmon, SPECTATOR
"Hawking'in manevi cesareti ve dayanıklılığı, entelektüel zekasıyla birleşerek, fizik küresindeki bu olağanüstü adamın kavrama gücünü ve büyüklüğünü bize gösteren, hayatı ve başarıları hakkındaki bu kitabı aydınlatıyor. "
Charles Osbome, DAILY TELEGRAPH

Liste Fiyatı: 21,00
Çevirmen: Yelda Türedi
Yayın Tarihi: 17.02.2005
ISBN: 9789751023018
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 348
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.3 x 21.5 cm

Bu üründen 14 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/stephen-hawking-bilim-dunyasindan-bir-hayat/66734.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:113106/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner