banner
İstanbul Tarihi ve Turistik Noktalar Rehberi

İstanbul Tarihi ve Turistik Noktalar Rehberi

İstanbul Tarihi ve Turistik Noktalar Rehberi, renkli fotoğraflı, kuşe kağıda kaliteli baskısıyla, İstanbul’u 19 bölgede, kentin kültürel ve tarihi önemini gözler önüne seren 134 noktada ele alıyor.

İstanbul’un Dünya Mirası Listesi’nde yer alan tarihi alanlarını, arastaları, bedestenleri, camileri, çeşmeleri, hamamları, kasırları, kiliseleri, köprüleri, kuleleri, külliyeleri, meydanları, müzeleri, sarayları, sarnıçları, sinagogları, su kemerlerini, surları, sütunları, yalıları mimari özellikleri ve hikayeleriyle birlikte anlatan İstanbul Tarihi ve Turistik Noktalar Rehberi, 2010 Kültür Başkenti İstanbul ziyaretçilerinin ellerinden düşüremeyecekleri bir eser.

Tarihi Yarımada, Beyoğlu, Beşiktaş, İstanbul Boğazı, Üsküdar ve Kadıköy bölgelerine ait yerleşim planlarının, yakın çevre, alışveriş merkezi ve ulaşım bilgilerinin de yer aldığı bu eşsiz rehber yalnızca turistlerin değil yaşadığı kenti merak eden İstanbulluların da ilgisini çekecek nitelikte.

İstanbul’un tarihi ve kültürel değerlerini, eşsiz doğal güzelliklerini size ulaştıran bu eserle keyifli bir İstanbul turuna çıkmaya hazır mısınız?

Liste Fiyatı: 17,59
Yayın Tarihi: 14.09.2011
ISBN: 9789755095677
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 14 x 21.5 cm

Bu üründen 167 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 11,73
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/istanbul-tarihi-ve-turistik-noktalar-rehberi/128765.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:288160/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner