banner
Akıcı İngilizce/Dünyaya Açılan Kapı/Çok Para Harcamadan Nasıl İngilizce Öğrenilir?

Akıcı İngilizce/Dünyaya Açılan Kapı/Çok Para Harcamadan Nasıl İngilizce Öğrenilir?

Bugüne kadar yazılmış kitapların çoğunda, gramer kurallarını öğreterek, kelime ezberleterek ve yazılı alıştırmalar yaptırarak İngilizce’nin öğretilmesini amaçlamıştır. Bu kitabın amacı ise okuyucuya İngilizce fiil zamanları veya yeni kelimeler öğretmeye çalışmak değil, akıcı bir İngilizce öğrenmek isteyen Türk insanına etrafında bulunan sınırsız sayıdaki kaynakları göstererek yardım etmektir.
Okuyucu İngilizce’yi anadili olarak konuşan insanlardan dinleyebileceği sınırsız sayıdaki bu kaynakları fark ettiğinde, İngilizce’yi çok fazla çaba harcamadan öğrenebilecektir. Gerekli olan sadece disiplinli bir çalışma programına uymaktır. İngilizce’yi, bu dili konuşan insanlardan yüzlerce saat dinlemeden, bir insanın akıcı bir şekilde konuşabilmesi mümkün değildir. Ne kadar çok çalışma kitabı bitirdiğinizin de bir önemi yoktur. Fakat kendi gayretleriyle haftada birkaç saatini İngilizce dinlemeye ayıran bir kişi, bir ile üç yıl arası bir zamanda akıcı bir İngilizce’ye kolaylıkla sahip olabilecektir.
Klasik çalışma metodundan kurtulmak ve tamamıyla akıcı bir İngilizce’ye sahip olmak isteyen kişiler için bu oldukça yararlı bir rehber olacaktır. Devam eden bölümlerde İngilizce dilinin tarihi, İngilizce öğretmenin zorlukları, insan beyninin dildeki konuşma kalıplarını kendiliğinden nasıl hafızaya kaydettiği, Türk insanının etrafında bulunan İngilizce öğrenmesine yardımcı olacak kaynakların neler olduğu, dil akıcı bir şekilde konuşabilmek için atılması gereken zorunlu adımların neler olduğu gibi konular anlatılmaktadır.
Chris Crossan, Ankara TED Koleji’nde üç yıl öğretmenlik yapmıştır. Daha sonra, İngilizce öğrenmek isteyen kişilere ve personelin akıcı bir İngilizce’ye sahip olmasını isteyen şirketlere bir rehber kaynak olması amacıyla bu kitabı yazmıştır.

Liste Fiyatı: 85,00
Yayın Tarihi: 25.06.2010
ISBN: 9789752976955
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 127
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: Cd İlaveli

Bu üründen 798 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/akici-ingilizcedunyaya-acilan-kapicok-para-harcamadan-nasil-ingilizce-ogrenilir/77296.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:141281/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner