banner
Sonuncu Dünya Düzeni / Bir CIA Ajanının Kaleminden Yahudi Ütopyası

Sonuncu Dünya Düzeni / Bir CIA Ajanının Kaleminden Yahudi Ütopyası

Bir CIA Ajanının Kaleminden Yahudi Ütopyası

Texas Üniversitesi Kütüphanesi'ndeki arşiv listesinde yer almayan ama yazar tarafından Yahudi koleksiyonu sayesinde keşfedilen "Yahudi Ütopyası", dünya egemenliği için Siyonistlerin hazırladığı gerçek ve tamamlanmış bir plandır.

'Yahudi Ütopyası', Siyonistlerin bir ödnem kullandıkları Komünizm, daha sonra kendince yorumladıkları Demokrasi ve ardından plandıkları Üçüncü Dünya Savaşı'nın ardından hedefledikleri 'Yeni Sosyal Düzen'i resmetmektedir.

A.B.D.'de Aktif İstihbarat memuru olarak İkinci Hava Kuvvetleri'nde bombardıman ekiplerini eğitmiş ve Kontra İstihbarat'ta (sabotaj ve devrim bulma ve yok etme) birincil öönemde görevler almış olan araştırmacı yazar Robert H. Williams'ın bu çalışması, günümüzün gerçeklerine ışık tuttuğu gibi, Yahudi Ütopyası'nın adım adım planını gerçekleştimeye devam ettiğini göstermesi açısından da oldukça şaşırtıcıdır.

'Bir CIA Ajaının Kaleminden Yahudi Ütopyası / Sonuncu Dünya Düzeni'; Yahudi Ütopyası'nın fotoğraflarla ve orjinal metinden yapılan alıntılarla birlikte sunulan bir analizidir.

Liste Fiyatı: 6,48
Çevirmen: Hamza Yardımcıoğlu
Yayın Tarihi: 07.04.2006
ISBN: 9789756054321
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 127
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 26 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sonuncu-dunya-duzeni-bir-cia-ajaninin-kaleminden-yahudi-utopyasi/80375.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:146357/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner