banner
Her Saniye Değerlidir

Her Saniye Değerlidir

Fransa Turu'nu beş kez kazanan müthiş atlet ve yazdığı kitapla New York en çok satanlar listesinde bir numara olan Lance Amstrong, kişisel ve profesyonel yaşamında kazandığı zaferlerin ve kayıplarının ilham veren öyküsüyle geri döndü ve ölüme çok yaklaşma deneyiminin ona gerçekten yaşamayı nasıl öğrettiğini samimi bir dille anlattı.

Her Saniye Değerlidir, büyük zorluklar yaşayan kararlı bir adamın, her güne mükemmele ulaşmak için yeni bir fırsat gözüyle bakmasının öyküsüdür. Armstrong, testis kanseri teşhisinden sonra akciğerlerine ve beynine de yayılan kanserle verdiği amansız savaşı ve hastalığının 1999 Fransa Turu'nu ve ardından gelen her Tur'u kazanmasını tetiklemesinin şaşırtıcı öyküsünü anlatıyor.

Yeni kitabında ölümle burun buruna gelmenin yaşamına kattıklarından bahsediyor. Armstrong Fransızlarla olan sürtüşmeli ilişkilerini ve takımının doping suçlamalarından aklanışını tarafsız bir dille anlatıyor. Özel yaşamının ayrıntılarına içtenlikle girerek kendisine acı veren ayrılığı dâhil hepsini okuruyla paylaşıyor.

Her alanda yaşam mücadelesi verenlere yeni bir bakış açısı kazandıracak ve destek olacak Her Saniye Değerlidir, Armstrong'un hayranlarını canlandıracak ve büyüleyecektir.

Liste Fiyatı: 14,81
Yayın Tarihi: 23.05.2006
ISBN: 9789759064518
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 255
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 325 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/her-saniye-degerlidir/82310.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:114117/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner