banner
Köprüden Geçerken Ergenlik Dönemi ve Sorunları

Köprüden Geçerken Ergenlik Dönemi ve Sorunları

Ergenlik dönemi, en basit tanımıyla çocukluktan ergenliğe geçiş dönemidir. Bu dönemde kazanılan fiziksel, cinsel ve psikolojik özellikler ileride nasıl bir erişkin olunacağını belirler. Bu dönemde aile desteğine ihtiyaç çok artar.

Anne babaların özel bir süreçten bir tür köprüden geçmekte olan çocuklarının kişisel gelişim özelliklerini, kaygı ve sıkıntılarını anlamaları ve içinde yaşadıkları ortamın koşullarını dikkate almaları onların sağlıklı gelişimi açısından yaşamsal önem taşır. Öte yandan bu döneme özgü bazı hastalıkların erkenden tanınması ve tedavisi, ilerideki dönemde komplikasyonların gelişmesini önler.

Acıbadem Hastanesi Çocuk Endokrinoloji, Büyüme ve Ergenlik Bölüm Başkanı ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölüm sorumlusu Prof. Dr. Atilla Büyükgebiz'in ailelerden sıkça gelen soruları temel alarak soru yanıt şeklinde hazırladığı Köprüden Geçerken anne-babaların ergenlik çağındaki çocuklarının yaşadığı çok özel süreci anlamalarını kolaylaştıracaktır.

Liste Fiyatı: 7,41
Yayın Tarihi: 24.08.2006
ISBN: 9789756225813
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 128
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 22.5 cm

Bu üründen 78 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kopruden-gecerken-ergenlik-donemi-ve-sorunlari/85207.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:146743/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner