banner
Kanlı Kartal

Kanlı Kartal

Hamburg’da ürkütücü bir şeyler oluyor!
Bu kitap uykularınızı kaçıracak. Elinde hançer, ciğerlerinizi sökmeye gelen sapık katil rüyalarınıza girecek.
The Guardian

Bir yanda, yataklarında ciğeri sökülmüş, kanlı kartal kanadı gibi iki yana açılmış kadın cesetleri, öte yanda Hamburg yeraltı dünyasını kontrolü altına almak isteyen Türk ve Ukrayna mafyalarının yürüttükleri dudak uçuklatan savaş. Cinayet Masası Başkomiseri Fabel akla hayale gelmeyen cinayetlerin nedenlerini çözüp, katilleri ya da katili bulmaya çalışırken, her cinayetten sonra aldığı "Sven’in oğlu" imzalı kışkırtıcı bir e-maille de çok karmaşık bir düğümün içinde bulur kendini.

Almanya’nın en kozmopolit kenti Hamburg’da, Soğuk Savaş’ın ve uluslararası terörizmin yıkıcı sonuçlarıyla bağlantılı, inanılması güç siyasi ve mali dolaplar dönmektedir. Hiç şüphesiz ki, bu dolaplardır Avrupa’nın "Yeni Mafya"sının iştahını kabartan. Tanrı Odin kültündeki kurban etme ayinini anımsatan cinayetlerin, giderek yer altı dünyasıyla bağlantılı olma ihtimali yeni bilinmezlere götürür Başkomiser Fabel’i. Kısaca, Kanlı Kartal sizi soluk soluğa bırakacak ve sezona damgasını vuracak bir gerilim romanı.

Liste Fiyatı: 16,67
Çevirmen: Renan Akman
Yayın Tarihi: 07.09.2006
ISBN: 9789752934894
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 360
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 23 cm

Bu üründen 275 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kanli-kartal/85566.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:76091/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner