banner
Pilates Lite / Kilo Vermek ve Forma Girmek İçin Kolay Egzersizler

Pilates Lite / Kilo Vermek ve Forma Girmek İçin Kolay Egzersizler

Sert Karın ve Güçlü Bir Sırt Sadece Birkaç Esneme Uzaklıkta!
Hiçbir şey karın kaslarınızı Pilates gibi güçlendirip, uzatamaz. Pilates, uzun süre balerinlerin ve Hollywood oyuncularının fitness sırrı olarak kaldı. Pilates herhangi bir salona gidip hemen başlanabilir ezgersizler zincirinden oluşmuyor. Pilates yapmak isteyenler başlangıçta zorlanacaklardır.
Karon Karter, bu fikirden yola çıkarak en etkili karın düzleştirici ve sırt güçlendiricilerin temellerini insanlara öğretmek için özel olarak Pilates Lite'ı geliştirdi.
Pilates'ten farklı olarak Pilates Lite'de egzersizlerin çoğu sırtınızın alt kısmını desteklemek için duvara karşı yapılır. Bazı egzersizlerde zorlamayı engellemek için esneme aracı olarak havlu kullanılır. Pilates'te ki hareketlerle ilgili yapılan her değişiklik Pilates Lite'de belirtilmiştir.
Fitness seviyeniz ne olursa olsun, Pilates; gövdenizi, bacaklarınızı ve kollarını daha uzun ve yağsız yapmak için mükemmel bir yol. Her egzersizi sadece birkaç kez tekrar ederek, vücudunuzun değişimini fark edebilirsiniz. En kolay yolla uzun ve yağsız bir gövde yaratmanın yollarını öğrenmek için Karon Kartoner'a katılın.

Liste Fiyatı: 21,30
Yayın Tarihi: 30.10.2006
ISBN: 9789944914086
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 173
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19 x 23.5 cm

Bu üründen 46 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/pilates-lite-kilo-vermek-ve-forma-girmek-icin-kolay-egzersizler/87445.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:290926/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner