banner
Bebek Beslenmesi ve Bakımı

Bebek Beslenmesi ve Bakımı

İkiyüzon konu ve soru başlığı, annelerin en çok sordukları sorular ve gerek duyduğu çözümler, oldukça tatmin edici. Üstelik gerek duyulan konuyu okuduğunuzda sıkıcı değil. Merak içinde ve tatmin olarak akıcı bir üslupla okuyorsunuz. Anneye uygulamada yardımcı oluyor, bu da çok önemli. Dr. Cihangir Ertekin'i bu başarısından dolayı kutluyorum.
Prof. Dr. İsmail İşlek

Bu kitap anlaşılabilir çok önemli ve gerekli bilgiler içermektedir. Toplumda eksik kalmış bir konuda annelere, dolayısı ile çocuklarımıza faydalı olacağını düşündüğüm bir eserin var olduğunu görmekten mutlu oldum. Yazarı, bu çabası ve başarısından dolayı kutluyorum.
Prof. Dr. H. Ali Taşdemir

Bebek beslenmesi ve bakımı, sağlıklı toplumun oluşmasında temel öğelerden bir tanesidir. Konuyu, kitabında özenle ele alan değerli meslektaşım Dr. Cihangir Ertekin'i bu güzel çalışması için tebrik ederim.
Prof. Dr. Ender Arıtürk
 

Liste Fiyatı: 20,37
Yayın Tarihi: 01.02.2010
ISBN: 9789944348058
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 440
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 616 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bebek-beslenmesi-ve-bakimi/89243.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:70180/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner