banner
10. Sınıf Türk Edebiyatı Yardımcı Kitabı

10. Sınıf Türk Edebiyatı Yardımcı Kitabı

Yeni Program için hazırlanmış olan ders kitaplarına uygun olarak yazılan yardımcı ders kitabımızda kazanımlar ve amaçlar göz önünde tutulmuş,işleniş süreci içerisinde yer alan ''ölçme değerlendirme''ki bilinmeyen kelimeler ile günümüz Türkçesine çeviriler verilmiş,sorular ayrıntılarıyla cevaplanmış ve çözümlenmiştir.

Etkinlik uygulamaları ile ilgili yönergeler belirtilmiş,araştırma ödevleri alanının seçkin kaynaklarından doğrudan alıntılanarak ,bilginin kaynağında görülmesi düşüncesiyle sunulmuştur.Yine kitabımızda daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen öğretmen ve öğrenciler için ek bilgiler verilmiştir.

Hiçbir ayrıntının unutulmadığı bir program kılavuzu ve Milli Eğitim Bakanlığı ders kitaplarına göre hazırlanmış yardımcı ders kitabı olan eserimizin ''temel başvuru kaynağı'' olacağı inancındayız.
Herzaman dediğimiz gibi;

''Bilgi Değerlidir''

Liste Fiyatı: 12,96
Yayın Tarihi: 01.01.2009
ISBN: 9789944972697
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 23 cm

Bu üründen 776 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/10-sinif-turk-edebiyati-yardimci-kitabi/89682.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:117626/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner