banner
Arapçayı Öğreten Kitap

Arapçayı Öğreten Kitap

Arapça hayatiyetini İslam sayesinde devam ettirebilmiştir. İnsanın insanca yaşamasını sağlayan İslam Medeniyetinin özsuyu, zarfı, kabı, gıdası olan eserler, fikirler Arapça ifade edilmiştir. Teknik sahadaki üstünlüğü eşyayı insana hükmeder hale getirmiş olan, maddi gelişmesinin yanında, manevi iflası görülen Batı Medeniyeti ise, gelişmiş yanını Hıristiyanlığa rağmen gerçekleştirmiştir. Arapça'nın, öğrenilmesi de İngilizcenin öğrenilmesinden daha kolaydır. İngilizce'deki "intonation" (cümle musikisi) derdi, Arapça'da yoktur. Arapça'da, İngilizce'de olduğu kadar "yazıldığı halde okunmayan harf" yoktur. Arapça'da kelimeyi ezberlemek mantıkidir; İngilizce'deki, kelimeyi kelime olarak ezberlemek mecburiyeti yoktur.
Arapça yüzyılların ilim dili, medeniyet dili, siyaset ve kültür dili olmuştur. İçinden geldiğimiz İslam Medeniyetinin önemli dillerinden biri olan Arapça öğrenilmesi kolay bir dildir. Ayrıca Prof Mehmet Maksutoğlu Türkiye'de Arapça öğreniminde tanınmış ve uzman bir isimdir.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 20,37
Yayın Tarihi: 01.01.2014
ISBN: 9789756794630
Dil: ARAPÇA,TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 599
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 2.083 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/arapcayi-ogreten-kitap/89906.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:131180/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner