banner
Tibet'in Gençlik İksiri

Tibet'in Gençlik İksiri

Tibet’in Gençlik İksiri, Himalayalar’daki gizli bir tapınakta lamalar tarafından çalışılan son derece basit ancak bir o kadar etkili 5 teknikten oluşmaktadır. Bu çalışma, 20. Yüzyılın başlarında, emekli bir İngiliz albayı tarafından lamalardan öğrenilmiş ve Batı’ya getirilmiştir.

Tibet’in Gençlik İksiri’ni oluşturan 5 basit tekniği uygulamak çok az bir zaman almasına karşın, bedensel dayanıklılığı ve gücü, zihinsel berraklığı, yaşam enerjisini artırma gücü inanılmazdır. Daha önceden hiçbir egzersiz yapmamış olan insanlar bile, bu kadim çalışmaların olağanüstü etkilerini hemen farketmektedirler. Düzenli uygulandıklarında adelelerin güçlenmesini, stresin ortadan kalkmasını, solunum ve sindirim işlevlerinin güçlenmesini, kalp-damar sisteminin canlanmasını sağlamakta ve hepsinden önemlisi de yaşlanma sürecini yavaşlatmakta; hatta bazı durumlarda tersine döndürmektedir.

Beş Kadim Tibet Egzersizi, yalnızca duyularımızı ve enerjimizi güçlendirecek bir yöntem değil aynı zamanda kendimizi daha mükemmel bir varoluş için dönüştürmemizi sağlayacak bir araçtır.

Düzenli uygulama sonucunda siz de kendinizi çok daha genç ve canlı hissedebilir ve insanların daha genç ve sağlıklı göründüğünüz konusundaki övgülerini kabul edebilirsiniz.

Liste Fiyatı: 7,41
Çevirmen: Cem Şen
Yayın Tarihi: 11.01.2007
ISBN: 9789756388815
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 116
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 150 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tibetin-genclik-iksiri/89993.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:126005/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner