banner
Rüya / Schrödinger'in Kedisi 2

Rüya / Schrödinger'in Kedisi 2

2020’li yıllar... Postnişinde Yüce Pir’in oturduğu Yeni Dünya Düzeni tarikatı, iktidarını tüm hışmıyla güçlendirmeye devam etmektedir. Dünya Halkları veya Kutsal Koalisyon’a biat edecekler ya da Sömürülmezler’in ve Lanetliler’in kaderlerini paylaşacak, yeryüzünden silineceklerdir.

Rüya, gezegenimizde hayatın Kutsal Koalisyon’un dışında kalarak ta sürdürülebileceğine inanan bir avuç insanın, Onarımcılar’ın öyküsüdür. Onarımcılar, kendilerine "gururlu oldukları kadar da utangaç olan" turnaları örnek alırlar. Dünya görüşünden ödün vermeyen, dünya görüşünü bizim dünya görüşümüze uyarlamayı reddeden; sınırsız çayırlıklardan başka özgürlük tanımayan, kendi yaşam biçiminden gayrısına boyun eğmeyen; yalakalığa tenezzül etmeyen, laubali olmayan, vakur Turnaları...Dünya halklarına çelik bir kapan kuran feodal oligarşinin mutlakmış gibi duran gücüne rağmen, Mucizeler Diyarı’nı kurmayı başarırlar. Mucizeler Diyarı vatandaşları "düşünmesi imkansız olanı" düşünmeyi öğrenirler. Çünkü, Mucizeler Diyarı’nın "Asal Yasa"sı Yeni Fizik’i temel almıştır ve o topraklarda "bir şey ne imkansızdır ne de kesin."

Kara Kalpaklı Adam’ın "eski" Türkiye’nin yangının küllerinden yoğurduğu bir ütopya.

Rüya bir ütopyadır. Kara Kalpaklı Adam’ın "eski" Türkiye'nin yangınının küllerinden yoğurduğu bir ütopya.

"Kara Kalpaklı Adam da öyle dedi," dedi İmre Kadızade, "'Bize dokunmayan yılan bin yaşasın'ın bilimsel gerekçesi, Kutsal Koordinatlarımızın bilimsel gerekçesi, Reddi İlhak'ın bilimsel gerekçesi. Olmazsa olmazımız Murat'ımızın bilimsel gerekçesi. Bizim biz olarak yasayacak olmamızın bilimsel gerekçesi! Evrensel dolandırıcılığa karşı çıkmanın bilimsel gerekçesi. Bozgunculuğun bilimsel gerekçesi, Mucizeler Diyarı’nın bilimsel gerekçesi. Bilimin apayrı bir kolundan yola çıkarak inşa edilen, Mucizeler Diyarı "Mağduran'ın! İrk ayrımının karşısına "Potinbağı Teoremi" ile çıkan, soykırımın karşısına 'Birlikte Evrilme' ile dikilen. Yeni Dünya Düzeni doğrusallığım çokdeğişkenli mantık ile tahtından indiren Mucizeler Diyarı. Bin yıllık yalnızlığın sonu. Bin yıllık savrulmanın sonu. Bin yıllık ezikliğin sonu. Arabesk olmayan yeni bir dünya. Nafile olmayan yeni bir dünya."

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 42,00
Yayın Tarihi: 23.11.2017
ISBN: 9789752893627
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 455
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 881 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ruya-schrodingerin-kedisi-2/92766.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4975058/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner