banner
Kiliseden Camiye / Müslüman Olan Papazlar

Kiliseden Camiye / Müslüman Olan Papazlar

Bu çalışma, dünyada İslam’ı seçen bazı Hıristiyan din adamlarının hidayet öykülerini konu almaktadır. Bu zatların her biri, Müslüman olmadan önce birer din adamıdır. İstisnasız hepsi de dinlerine adam kazandırmaya çalışan birer misyonerdir, hatta bazıları kardinal veya başpiskopos seviyesinde yüksek görevlere sahip kişilerdir.
Acaba böylesine dinlerine bağlı, kendi inançlarına başka hayatları davet etmek için çabalayan, bu amaca hayatlarını adayan, bu yolda büyük imkân, itibar ve üne kavuşmuş olan bu şahıslar neden İslam’ı seçtiler?
Hiç kuşku yok ki bu, kolay alınabilecek bir karar değildir. Sosyal çevrelerini, hatta bazen en sevdiklerini yitirmeyi ve yapayalnız kalmayı göze alarak bu yolu seçmişlerdir. Demek ki onları buna sevk eden çok kuvvetli gerekçeler vardır. Bu gerekçeleri incelediğimizde çok ilginç, ibret ve ders dolu hususlarla karşılaşıyoruz.

Liste Fiyatı: 7,87
Yayın Tarihi: 30.04.2007
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 74 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kiliseden-camiye-musluman-olan-papazlar/94346.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1201/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner