banner
Gömülü Sistemlerle Bulanık Mantık

Gömülü Sistemlerle Bulanık Mantık

Endüstriye Dönük serisi alanlarındaki teknik bilgileri güncellemek ve pekiştirmek isteyen mühendis ve teknik adamlara, mesleki bilgilerini geliştirmeleri ve gelişen teknolojileri izleyebilmeleri amacıyla yapıldı. Kitapların tasarımı, sadece konuyla ilgili asgari bilgilere sahip, meslek adamları dışında farklı disiplinlerden gelen teknik adamların yada üniversite ve meslek okulu öğrencilerinin de rahatlıkla takip edebileceği biçimde tasarlandı.

Bu kitap, sistem tasarımlarında bulanık mantık süreçlerini kullanarak, çevreyi tanımak, öngörmek ve kontrol etmek isteyen teknik adamlara yönelik çok değerli bir kaynak. Geleneksel kestirimlerle çözülmesi zor problemlerin çözümünde bulanık mantık tekniklerinin ne kadar kolaylaştırıcı olduğunu, çözüme giden yolun ne kadar kısaldığını, gerekli düzeltmelerin kolaylıkla yapılageldiğini göreceksiniz. Bu kitapta hem donanım ve hem de yazılımla uğraşan teknik adamların kesin olarak algılanamayan dış ortamın nasıl ve ne zaman bulanık mantık süreci ile algılanması ve bu süreçlerin uygulanması konusunda gerekli bilgiler bulunmakta. Kitap, mühendislik açısından Fuzzy elektroniğe nasıl yaklaşmak gerektiği, kolay kavranabilir, bol uygulamalı vaka örnekleri ile bulanık mantık tekniklerinin nasıl kullanıldığı, sıkı bir referans kitaplığı, bölüm sonlarında özetli, sorulu kolay okunabilir, öğrenebilir bir formatta veriyor.

Liste Fiyatı: 19,44
Yayın Tarihi: 01.01.2006
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 198
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 58 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gomulu-sistemlerle-bulanik-mantik/95144.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1863/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner