banner
Akıllı Zeka

Akıllı Zeka

İnsanların zeka yapısı bilim adamlarının her zaman ilgisini çekmiş, karmaşıklığı konusunda daha da çekeceğe benzemektedir. Gün geçtikçe zeka ile ilgili yeni bilgilerle karşılaşıyoruz.
İnsanın yetenekleri uzun müddet bilişsel zekası ile değerlendirilmiş, ancak tatmin edici cevabı bulmakta yeterli olmamıştır. Bilişsel değerlendirmedeki eksikliği hissedilince insan duygusallığının, başarısındaki katkısı fark edilmiş, ancak bu da başarı ve başarısızlıkta yeterli olmamıştır. Nihayet, insanın ruh ve bedenden oluştuğu gerçeği görülmüş ve insanı diğer canlılardan farklı kılan yanı, ruhsal yapısı dikkat çekmeye başlamıştır. Ruhsal zekanın insanların yaratıcı olmalarına kuralları değiştirmelerine ve durumları farklı düzenlemelerine, bilinen sınırları ötesinde sonsuz oyun oynamasında fırsat tanıyan özelliği keşfedilmiştir.

Liste Fiyatı: 10,19
Yayın Tarihi: 28.07.2007
ISBN: 9789944135641
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 165
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/akilli-zeka/98502.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:132806/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner