banner
Dualarla Terapi

Dualarla Terapi

İlahiyatçı Serkan Tekin, yıllardır sürdürmekte olduğu araştırmasını nihayet okuyucunun beğenisine sunuyor. Daha önce "Kuran’da Gizlenen Tarihler" adlı eseriyle büyük ses getiren yazar Serkan Tekin, Kuranı Kerim’de bahsi geçen olaylar ve deneyimler aracılığıyla oluşturduğu bu eserinde, birçok sorun hakkında çözüm önerilerini ortaya koymakta. Bizzat peygamberlerin başlarından geçen ve kutsal kitaplar aracılığıyla bizlere aktarılan olaylardan yola çıkan Serkan Tekin, karşımıza çıkan gerek gündelik, gerek nadir rastlanan olaylara karşı farklı bir "çözümler kitabı" ortaya koymakta.

Çocuk Sahibi Olma-Korku-Büyü Bozma-Aşk-Nikah (Evlilik) Kısmetini Açmak-Zinadan Nefret Etmek-Cinsel Gücü Arttırma-Kalbi Güçlendirme-Erkek Çocuk-Romatizma-Borç Ödeme-Zalim, Kibirli İdarecileri Devirme-Görünmezlik, Fark Edilmezlik-Nazar Duası-Evden Kaçan Bir Kimseyi Geri Getirme-Rızk Açma Duası-Patronu veya Yöneticiyi Etkileme-Karı Koca Arasını Yapma-Çalınan Malı Geri Getirme-Kaybolmuş Malı Bulma-Ateşten Korunma-Şanslı Olabilmek İçin-Geceleyin Erken Uyuma-Sabahleyin Erken Kalkma Duası-Baş Ağrısı-Bereketi Artırma-Kendini Sevdirme-Zeka ve Hafıza-İnsanlar Arasında Birlik ve Beraberlik Sağlama-Bel Ağrısı Duası-İçkiyi ve Kumarı Bıraktırma-Çocukları Anne Babaya İtaat Ettirme Duası-Mücadeleyi Kazanma-Çekici Olma-Erkekliği Açma-Cinlerle Görüşme-Cinleri Yakma ya da Suda Boğma..

Tüm bu başlıklar ve daha birçok farklı sorun karşısında her zaman yardımına başvurabileceğiniz, kılavuz bir eser..

Liste Fiyatı: 6,94
Yayın Tarihi: 13.09.2007
ISBN: 9789944174398
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 191
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dualarla-terapi/99057.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:132978/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner