banner
Buddha

Buddha

M.Ö 6. Yüzyılda Hindistan; akıl almaz zenginliklerle en dayanılmaz yoksulların yan yana yaşadığı; paryalar ile görkemli saltanatları göz kamaştıran yöneticilerin birbirlerini yok etmek için fırsat kolladıkları bir ülkeydi. Buddha işte bu çelişkileri ortadan kaldırmak için;prenslik tahtını terk ederek, kendini insanlığın iyiliği için çalışmalara adadı. Yıllarca süren Yoga ve Ruhsal Duyumlarla; tabiatın iyilik ve mutluluk kapılarını açacak doğal yasaları bulmak için son nefesine kadar uğraştı.

Onun: "Bir şeye sırf uzun zamandır itibar görüyor diye inanmayın. Ancak kendinizin duyumsadığınız, denediğiniz ve doğru olarak kabul ettiğiniz; kendinizin ve başkalarının hayrına olan şeylere inanın" "Kendi kendinizin ışığı olun" sözleriyle ilan ettiği öğretisi, yüzyıllarca insanlara umut ve inanç kaynağı oldu.

Günümüzde; bir milyara yakın insanı etkileyen Buddhacılık öğretisinin; sevgiyi tüm canlılara yayan iyilikçiliği ve bşreyin yetkinliğine olan inancı; Avrupa ve Amerika ülkelerinde de hızla yayılmasına yol açmıştır. Öyle ki; onun ilkelerini bir din olarak benimsemeyen insanlar bile; zamanzaman Buddhacılığın ilkeleri kendi iç sıkıntılarına bir çözüm bulmak için umut olmuştur.

Liste Fiyatı: 120,00
Yayın Tarihi: 11.01.2008
ISBN: 9789752821033
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 238
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 10.5 x 19.5 cm

Bu üründen 180 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 77,22
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/buddha/104048.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4409/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner