banner
Ergenekon & Çelik Çekirdek'ten Susurluk'a Sauna Çetesi'nden Türk İntikam Tugayı'na

Ergenekon Çelik Çekirdek'ten Susurluk'a Sauna Çetesi'nden Türk İntikam Tugayı'na

Derin çetelerin üst kimliği olarak sunulan Ergenekon illegal örgütünün ilk çıkış noktası "Çelik Çekirdek" isminde bir yasadışı yapılanma mıydı?

Susurluk’un kilit ismi Abdullah Çatlı ve arkadaşlarının Ergenekon örgütüne ilham veren eylem planları arasında, Kosta Rica’yı işgal etmek var mıydı?

Ergenekon yapılanmasının gizli anayasasında, istihbarat, suikast, ajan temizleme ve medya başlıklarının ardından gelen ‘fahişeler’ maddesi nasıl bir içerik taşıyordu?

İstanbul Ümraniye’de bir gecekondudan çıkan devlet sırları, Hrant Dink suikastından Turgut Özal’ın vurulmasına, hatta Bülent Ecevit’e düzenlenen başarısız saldırı girişimine kadar birbirleriyle bağlantılı pek çok olayı nasıl açığa çıkardı?

İbrahim Tatlıses’in adının karıştığı Sauna Operasyonu’nda ortaya çıkan sırlar ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın uçağına yönelik yapıldığı iddia edilen sabotaj girişimi saklandı mı?

Ergenekon Ankara Etimesgut ordu bölgesini nasıl havaya uçuracaktı?
Ergenekon hücrelerinde ele geçilen bombalar Türk Silahlı Kuvvetlerinden nasıl çalındı?

Medya dünyasının popüler isimlerinden Tuncay Özkan, Ergün Poyraz ve Güler Kömürcü’nün Ergenekon’la bağlantısı var mıydı? Hangi gazeteci, ne tür faaliyetleri nedeniyle Ergenekon’la birlikte anılmaya başlandı?

Gerçek ülkücülerle Ergenekoncuları ayıran fikirsel özellikler nelerdi?

Türkiye’de, bir görünüp bir kaybolan tüm çetelerin bir nevi üst kimliği olarak ortaya çıkan Ergenekon’un eylem takvimi ve olayların ayrıntılı perde arkası bu kitapta.

Aytekin Gezici’nin "ERGENEKON" kitabı, Mavi Kazaklı Mesih; Ağca, Derin Devletin Rengi; Yeşil ve İkinci Susurluk Vakası; Şemdinli gibi kitaplarının ardından son günlerin en çok tartışılan ‘Ulusalcı ve Kuvvacı’ derin yapılanmasıyla ilgili ‘bugüne kadar bildiğinizi sandığınız’ tüm gerçekleri yeniden gözden geçirmenize olanak tanıyacak.

Liste Fiyatı: 12,04
Yayın Tarihi: 07.02.2008
ISBN: 9789944714396
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 226
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 171 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ergenekon-celik-cekirdekten-susurluka-sauna-cetesinden-turk-intikam-tugayina/105364.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:143440/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner