banner
Kolay Sözlük Atasözleri Deyimler

Kolay Sözlük Atasözleri Deyimler

Bu program, ilköğretim öğrencilerinin derslerini hazırlarken, hızla başvurabilecekleri ve zamandan kazanacakları bir kaynak olması amacıyla hazırlanmıştır.
2000’ ne yakın atasözü,
5000’ne yakın deyim,
600’e yakın kısaltma,
70.000’e yakın sözcüğün yazımı yer almaktadır.

Windows penceresi içerisinde hazırlanan bilgileri ders çalışırken kapatmanıza gerek yok. Küçültme tuşuna basmanız yeterli. Siz dersinize devam edin, programınız size yardımcı olmak için “simge durumunda” komutlarınızı beklesin.

Beşbine yakın deyim, anlamları ve örnek cümlelerle birlikte yer alıyor.
Tamamını hatırlayamadığınız atasözleri ve deyimleri bulmak artık çok kolay! Hatırladığınız ardışık iki harfi “arama” fonksiyonunu yazmanız yeterli. Çıkan listeden istediğiniz atasözünü ya da deyimi rahatlıkla bulabilirsiniz.

İkibine yakın atasözü, açıklamalarıyla birlikte sizlere rehber olmak üzere hazırlandı.
Anlamını biliyor ama bununla ilgili atasözü ya da deyimin ne olduğunu bilmiyorsunuz. “Anlamına göre ara” seçeneğine basarak aramak istediğiniz söz ya da söz gruplarını yazmanız yeterli. İşte bu kadar kolay!

AAFSE nin ne olduğunu biliyor musunuz? Ya AKDTYK’ nin? AKUT size tanıdık geliyor değil mi? Peki ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Tüm bu sözcüklerin ve daha pek çoklarının tam adını öğrenmek için, bir harflerini arama motoruna yazın ve hepsi karşınıza gelsin. Tüm bu kolaylıklar sizler için hazırlandı.

Yetmiş bine yakın sözcüğün doğru yazımları, artık elinizin altında.
Performans ödevlerinizi hazırlarken acaba bu sözcük nasıl yazılıyordu diye düşünmenize gerek yok! Merak ettiğiniz sözcüğü, yetmiş bin sözcüğün içinde aramanız yalnızca 2-3 saniye. Bu kadar zamanınızı bize ayırabilirsiniz değil mi?

Liste Fiyatı: 4,90
Yayın Tarihi: 02.04.2008
Barkod: 8697521332073
Dil: TÜRKÇE

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/urun/kolay-sozluk-atasozleri-deyimler/108341.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:175763/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner