banner
Devletler Oyunu Bir CIA Ajanının Anıları

Devletler Oyunu Bir CIA Ajanının Anıları

Bu eser "Devletler Oyunu"nu anlatıyor. Ama özelde, Ortadoğu ve Mısır çerçevesine bağlı kaldım. Çünkü mesleğim gereği sık sık "kimsenin yeniden çağırmayacağı misafir" olarak bölgede bulunma şansını elde ettim. Gizli diplomatik görevler yaptım. Görevim sırasında Ortadoğu ülkeleri hükümetlerinin, anlamsız bulduğumuz bazı davranışlarını düzeltmek için Batılı devlet adamları adına çalıştım. Kitabı bir örnek tarih olarak kabul ediyorum. Nasıl işletme fakültelerinde iş hayatının temel prensipleri anlatılırken, bir örnek firma seçilip, ders bu firma üzerinde geliştirilirse, bu kitap da gizli diplomasi oyunlarını anlatabilmek için çok Ortadoğu ve Mısır'ı kendisine örnek olarak seçti.
Burada ekonomik ve sosyal şartları Mısır denli umutsuz ve "Devletler Oyunu"nda Amerika'nın ve bütün süper güçlerin hamlelerine cevap vermek durumunda olan tüm liderlerin paylaşacağı ortak bir kader var çünkü.

Liste Fiyatı: 6,94
Çevirmen: Bedirhan Muhib
Yayın Tarihi: 01.04.1995
ISBN: 9789755511566
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 264
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 12 x 19 cm

Bu üründen 331 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/devletler-oyunu-bir-cia-ajaninin-anilari/1965.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:55227/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner