banner
Satışta Psikolojik Engelleri Aşmanın Yolları

Satışta Psikolojik Engelleri Aşmanın Yolları

Psiko-Satış: Beyninizi kullanarak başka bir insanın beyninde, sizin satmak zorunda olduğunuz şeyi satın alma isteği doğurmak.
Bruce King
Satış elemanlarının en tepede ki yüzde 5'lik kısmı, bugün dünyanın en çok para kazanan kişileri arasında yer alır. Üstelik bu yüzde 5'lik kesimin çok azı bu kitapta öğretilen teknikleri bilir. Bazıları bu teknikleri tesadüfen kapmışlardır ve neyi kullandıklarının farkında bile değillerdir. Bazıları ise, parlak başarılarının sırlarından bir bölümünü paylaşmaya hazır bir avuç satış elemanından birkaç teknik öğrenmiş olurlar.
Elinizdeki kitap, satış performansınızı arttırma iddasında bulunan çoğu kitabın üslup ve içeriğinden çok ciddi bir farklılığı temsil eder. Burada sizi bugün hala geçerli olan en eski, en cesur ve en kazançlı işlerden birinin tepesine çıkaracak teknikler öğreneceksiniz.
Samimi konuşacak olursak, bu kitabı satın alıp içindeki teknikleri denememek için deli olmanız gerekir. Ben bu tekniklerin işe yaradığını ve bu kitapta öğretilenleri uygulayarak gelirinizi sadece sekiz hafta içinde ikiye katlayabileceğinizi biliyorum.
Gelirinizi Sekiz Haftada İkiye Katlayın!

Liste Fiyatı: 0,00
Çevirmen: Osman Akınhay
ISBN: 9789758261451
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 167
Cilt Tipi: Karton Kapak
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 23 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/satista-psikolojik-engelleri-asmanin-yollari/26028.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:180102/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner