banner
Bir Yudum Sağlık / Doğadan Sağlık Rehberi

Bir Yudum Sağlık / Doğadan Sağlık Rehberi

Elinizdeki kitap, yirmi yılı aşkın bir sürede oluşan bilgi birikiminin ve iki yıla yakın yoğun bir çalışmanın ürünüdür. Bu zevkli çalışmaya kaynak oluşturan dünya literatürü, en yeni bilimsel araştırmaların sonuçlarını içerenler arısndan titizlikle seçilmiştir.

Kitabın ilk bölümünde, beden sistemlerinin çalışma biçimleri, aksaklıkları, hastalık belirtileri ve bu belirtilerin şifalı bitkilerle tedavi yöntemleri kolay anlaşılır bir dille açıklanmaya çalışılmış, sağlıklı ve mutlu bir yaşam için alınması gereken basit önlemlere değinilmiştir.

İkinci bölümde ise, toplumumuzca çok iyi tanınanların yanı sıra, pek tanınmayan şifalı bitkiler de tanıtılmaktadır. Şifalı bitkiler ve preparatları hakkında bilinmesi gereken tüm ayrıntıları bu bölümde bulabileceksiniz. Eğer şifalı bitiklerin kullanımı hakkındaki önerilere özenle uyacak olursanız, yanlış yapmanız veya herhangi bir sağlık sournuna yol açmanız mümkün değildir.

Ama yine de, kitaptaki bilgilere dayanarak kendi hastalığınızı teşhis etmeye kalkışmamalısınız!.. Doktorunuz size bu konularda yardımcı olacaktır.

Yayınlarımız arasında çıkan, Maria Treben'in "Tanrı'nın Eczanesinden Sağlık" ve "Tedavi Başarıları" kitaplarını çevirip Türkiye'ye tanıtan, "Sağlık Doğadan Gelir" kitabıının yazarı Niyazi Eröztürk'ten kapsamlı, özgün bir çalışma.

Liste Fiyatı: 19,44
Yayın Tarihi: 01.07.2004
ISBN: 9789757787938
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 433
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 141 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-yudum-saglik-dogadan-saglik-rehberi/26379.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:295103/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner