banner
Alışveriş Merkezlerini Anlamak

Alışveriş Merkezlerini Anlamak

Gündelik hayatın en önemli odağı artık alışveriş merkezleridir. Tüketim alanı olarak alışveriş merkezleri bir çok sosyolojik olguyu da içinde barındırmaktadır. Bunu anlamadan çözüm üretmekte imkansızdır; alışveriş merkezi içinde ve dışında olanlar açısından.

Dr. Zorlu, akıcı bir dille, Bedesten’lerden Alışveriş Merkezleri’ne “Tüketim Katedralleri”nin izin sürerken, alışveriş merkezlerini post-modern teorinin merceğinden tüketici odaklı bilim anlayışı ile ele alıyor.

Kitap, Türk toplumunda tüketim olgusunun, tüketim mekanlarının ve alışveriş merkezlerinin gelişme serüvenini tarihsel, sosyolojik ve kültürel zeminleri üzerinde ilerliyor. Satın anlamın ötesinde alışverişin, alışveriş merkezlerinin; kuramsal, sosyal ve kültürel boyutlarını çözümleyen nitel saha araştırması olma özelliği de gösteriyor. Bu nedenle, alışveriş merkezleriyle ilgilenen herkes için önemli bir kaynak niteliğindedir.

İster tüketici/müşteri olun isterse yatırımcı/perakendeci eğer alışveriş merkezlerini anlamak istiyorsanız, tüketici açısından ve yatırımcılar açısından alışveriş merkezlerinin avantajlarını, dezavantajlarını, Türk tüketicisinin alışveriş merkezlerin yaşam merkezi olarak kullanma biçimlerini, ideal alışveriş merkezleri algısını ve daha bir çok şeyi merak ediyorsanız bu araştırmayı/kitabi okuyama başlayabilirsiniz.

Liste Fiyatı: 6,48
Yayın Tarihi: 05.05.2008
ISBN: 9789944536325
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 172
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 80 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/alisveris-merkezlerini-anlamak/112322.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7226/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner