banner
Sert Erkekler

Sert Erkekler

Olağanüstü derecede başarılı bir anlatım.Gilbert, inanılmaz hayal gücü ve keskin zekasıyla okuyanı hayretler ve hayranlık içerisinde bırakıyor.
---Swing
“Umut yüklü, duru bir anlatıma sahip kitapta Gilbert’in karakterleri gökyüzünde vurulmuş ve yetenekli bir fotoğrafçı tarafından yere düşüp parçalanmadan hemen önce işte tam bu anda görüntülenmiş gibidir.”
—Cleveland Plain Dealer
Elizabeth Gilbert, zeki ve duyarlı bir kadının erkeklerin egemenliği altındaki iki ada halkına daha barışçıl ve daha huzurlu olmanın dersini veriyor.
—New York Times
Bir kadın kahramanın tutku dolu anlatımı eşliğinde ada halklarının yaşadıklarının verildiği kitap içinde genç aşıkların dramı anlatılıyor.
—Los Angeles Times
Elizabeth Gilbert bu güzel dokunmuş ve çok eğlenceli romanında ıstakoz avcıları eşliğinde yaşananları Jane Austin karakterlerine benzeyen bir kadın kahramanın gözünden anlatıyor.
—Mirabella
“Gilbert kitabının birçok karakterinin zorluklara göğüs germede başarı göstermesini görmeyi oldukça seviyor—ve bunu olabildiğince yaratıcı bir yolla yapıyor. O karakterlerinin kendi öykülerini kendi kelimeleriyle anlatmasını abartmadan, gıpta edilecek bir ustalıkla başarmış.
—New York Times
Anlatımdaki zenginlik ile kitap yüksek dereceli bir eğlence niteliği taşıyor. Elizabeth Gilbert Dickens’vari bir öykü anlatıyor.
—USA Today

Liste Fiyatı: 299,00
Kapak: Yunus Bora Ülke
Yayın Tarihi: 12.05.2008
Orijinal Adı:
ISBN: 9786055943202
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 400
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Format: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 759 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sert-erkekler/112741.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4991/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>