banner
Dave Adında Bir Adam / Bir Zafer ve Affediş Hikayesi

Dave Adında Bir Adam / Bir Zafer ve Affediş Hikayesi

"Bütün o yıllar boyurca, beni yok etmek için elinden geleni yaptın; ama ben hala buradayım. Hatalar yaptım, başarısız oldum; ama öğrendim. Kendi sorunlarım için başka insanları suçlamıyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum. Ve göreceksin, bir gün kendi adıma bir şey başaracağım."
Gerçek bir öykü... Hem de keşke bir kurgu olsaydı diyeceğiniz türden... Dave'in hayatından kesitleri okumak gerçekten de son derece zorlayıcı. Zaman zaman öfkelenecek, ağlayacak, bir sonraki sayfayı çeviremeyeceğinizi farkedeceksiniz. Ancek ne olursa olsun yılmayın. Bu kitabı okuyup bitirmek kendi geçmişinize, bu gününüze, şu an sahip olduğunuz ya da gelecekte bir gün sahip olacağınız doğmamış çocuğunuza olan borcunuz. Öfkenize, göz yaşlarınıza, Dave için, Dave gibi olanlar için duyduğunuz acımaya katlandığınızda yaşamınızı bambaşka bir gözle, sevgi ile, cesaret ile, ve yılmaz bir inancın sonucunda her şeyin başarılabileceği gerçeğiyle görebileceğiniz inanç dolu bir düzeye ulaşacaksınız. Öfke, nefret ve korku ile beslenen, bir kuşaktan diğerine aktarılan, bir türlü tanımadığımız, tanımak istemediğimiz ama içimize kök salmış olan acımasız bir düşmanı, bulaşıcı bir hastalığı yenecek tek silahın sevgi, inanç ve affedicilik olduğunu öğrendiğimiz Dave'in olağanüstü hikayesi, hepimizin içinde varolan yaşamın gerçek gücünün en iyi kanıtı.

Liste Fiyatı: 14,81
Çevirmen: Esra Özgen
Yayın Tarihi: 12.10.2000
Orijinal Adı: A Man Named Dave: A Story of Triumph and Forgiveness
ISBN: 9789756388761
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dave-adinda-bir-adam-bir-zafer-ve-affedis-hikayesi/27372.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:165272/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner