banner
Hermesçi Bilimlere Giriş

Hermesçi Bilimlere Giriş

Franz Bardon (1909-1958) birçok kişi tarafından 20. asrın en büyük Hermesçi üstadı olarak kabul edilir. Çekoslovakya'nın Opava kasabasında bir endüstriyel mekanikçi ve aile reisi olarak "normal bir hayat" sürdürmesine rağmen, okült hayatında çok yüksek başarılara imza atmıştır. II. Dünya Savaşı'nda üç buçuk yılını toplama kamplarında geçirmiş, sonunda buradan kaçmayı başarmıştır. Savaştan sonra hayatını bir şifacı ve Hermesçi öğretmen olarak sürdürmüş ve geriye bugün her biri birer klasik haline gelmiş olan eserlerini bırakmıştır.
Elinizdeki kitap uygulamalı derslerle Hermesçi bilimleri öğretmektedir. Alıştırmalar beden, ruh ve tini geliştirmekte ve öğrenciye kendi yararına kullanabileceği okült güçler vermektedir.
Okuyucu bu kitapta ateş,'hava, su ve toprak elementlerine, bu elementlerin olumlu ve olumsuz özelliklerine, insan bedeni üzerindeki etkilerine dair birinci el bilgi edinecektir.
Kitaptaki her ders, üç bölümden oluşmaktadır ve öğrencinin zihinsel, psişik ve bedensel gelişiminde majikal dengeyi yakalamasını amaçlamaktadır. Öğrenci bütün zihinsel yeteneklerine ve başkalarının düşüncelerine hâkim olmayı, astral plandaki varlıklarla temas kurmayı, durugörü, duruişiti, duruhis, astral ve zihinsel seyahat yöntemlerini öğrenmektedir.

Liste Fiyatı: 15,74
Yayın Tarihi: 08.09.2008
ISBN: 9789944085724
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 77 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hermesci-bilimlere-giris/117844.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:25271/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner