banner
Ruhun Gücü

Ruhun Gücü

Bu etkileyici kitap size, evrenin en büyük güçlerinden birini, yani kendi ruhunuzun gücünü, yaşamınıza çekmenizi öğretecek! Adım adım ruhunuzun yolunda nasıl yürüyeceğinizi ve onun yeteneklerini nasıl kullanacağınızı göreceksiniz. Hem kendi ruhunuzun hem de tüm ruhların bağlı olduğu evrensel yasaları keşfedecek, ben ve diğerleri arasındaki ayrımı ortadan kaldırarak, insanoğlunun acılarının temelindeki yanılgılardan bir tanesi olan 'ayrı olma' yanılgısından kurtulacaksınız. Bu engeller, bizleri, tanrı vergisi potansiyellerimizi, yeteneklerimizi ve güçlerimizi tam olarak kullanmaktan alıkoyan engellerdir. Bu kitapta, ünlü spiritüel eğitmen John Holland'ın geliştirdiği egzersizler aracılığıyla, kendi 'gerçek' ruhunuzu keşfetmeyi ve yaşamınıza davet etmeyi başaracaksınız.

Elinizdeki kitap yalnızca bir rehber değildir; yaşama yeniden dönmenin ve çoğumuz için de yaşamaya başlamanın bir haritasını sunmaktadır. Eğitiminiz, kültürünüz ya da inançlarınız ne olursa olsun, kendi ruhsal yolculuğunuzu yapmanız için bir davettir.

Liste Fiyatı: 16,67
Çevirmen: Demet Taşkan
Yayın Tarihi: 14.10.2008
ISBN: 9789756388976
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 33 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ruhun-gucu/119166.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8944/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner