banner
İnsanların Aklına Girme Sanatı

İnsanların Aklına Girme Sanatı

G. Richard Shell ve Mario Moussa bu kitapta gizemli sezgi sanatını net sistematik bir bilime dönüştürerek olağanüstü bir iş başarmışlar. “Woo” diye adlandırdıkları şey kısa sürede bir fenomene dönüşebilir. Gerçekten muhteşem!”

Robert B. Cialdini, İknanın Psikolojisi adlı kitabın yazarı

Napolyon, Tulon Kuşatması’nda genç bir subayken tehlikelere oldukça açık bir alanda bir topçu bölüğü kurdu. Üstleri onun hiçbir askeri burada tutamayacağını düşünüyordu. Ne var ki Napolyon büyük bir plakart üzerine şu sözcükleri yazarak onu kanoların yanına koydu: “Korkusuz Erkekler Ordusu”. Görev yerinde artık gece ve gündüz asker duruyordu.

İşte size Woo: Herhangi bir baskı yoluna gitmeden ilişkiyi temel alan duygusal zekayla ikna yöntemini kullanarak insanların aklına ve kalbine girme sanatı. Sosyal ortamlarda ve iş çevrenizde başarıya ulaşmanın sırrı bu kitapta.

Bu kitap başarılı insanların hedeflerine ulaşmada Woo tekniğini nasıl kullandığını gösteriyor. Woo zekanız bu becerileri öğrenmenize ve onları doğru zamanda doğru kişilere karşı kullanmanıza bağlıdır.

İçedönük ya da dışadönük, rekabetçi ya da uzlaşımcı, entelektüel ya da pratik olun Woo’nun hayatın her alanında ikna becerilerinizi artırdığını keşfedeceksiniz. Düşmanlarınızı yenmek için Sun Tzu’nun Savaş Sanatı’nı okumanız gerekebilir, ancak onları kazanmak istiyorsanız Woo kitabını okumalısınız.

Liste Fiyatı: 15,74
Çevirmen: Bülent Toksöz
Yayın Tarihi: 15.10.2008
Orijinal Adı: The Art of Woo
ISBN: 9789944983631
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 370
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 20 cm

Bu üründen 1.644 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/insanlarin-aklina-girme-sanati/119210.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10519/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner