banner
Bir Bilet Al & Interrail ile Gün Gün Avrupa Rehberi

Bir Bilet Al Interrail ile Gün Gün Avrupa Rehberi

Interrail, sadece bir tren bileti değildir. Avrupa trenlerinde sınırsız ulaşım sağlayan interrail, aynı zamanda maceraya, özgürlüğe, dünya vatandaşlığına, kendini keşfetmeye alınan bir bilettir.

Bu kitapla siz de bir bilet alacaksınız. 25 yaşında, hayatında ilk defa yurt dışına çıkan genç bir kadınla birlikte kendinizi yeni tanıştığınız bir Yunanlının evinde kahvaltı ederken bulacak, Venedik sokaklarında kaybolacak, Katalan bayramlarında dans edeceksiniz.

Sırtınızda boyunuz kadar sırt çantasıyla sokaklarda yürümekten sırtınız tutulacak, yeni tanıştığınız arkadaşlarınızla bilmediğiniz bir dilde avaz avaz şarkılar söyleyeceksiniz. Siz kitabı okurken pencerenizden Fransa'nın şarap bağları, İtalya'nın tadına doyulmaz gün batımları, Alp Dağları eteklerindeki göller akacak. Kısıtlı bir bütçeyle Avrupa'yı keyifle gezmenin püf noktalarını öğrenecek, kimbilir belki siz de "Bir Bilet Al"ıp gitmeyi seçeceksiniz.

Gizem'in tek bir amacı var: "Şu anda hayatımın en güzel beş haftasını elinizde tutuyorsunuz. Umarım size yola çıkacak cesareti verebilirim".

Liste Fiyatı: 99,00
Yayın Tarihi: 05.11.2008
ISBN: 9789752305908
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 205
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.5 x 21 cm

Bu üründen 128 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-bilet-al-interrail-ile-gun-gun-avrupa-rehberi/120432.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10947/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner