banner
Üçüncü Dalga

Üçüncü Dalga

Bir Fütürist Ekonomi Analizi Klasiği
 
Alvin Toffler, çağımızın önde gelen yönetim ve gelecek bilimcileri arasındadır. Yazdığı kitaplar tüm dünyada önemli bir okuyucu kitlesi tarafından takip edilmekte ve birçok yöneticiye geleceğe dönük planlar yaparken ışık tutmaktadır. Toffler, bu kitabı hazırlarken çeşitli ülkelerde yayımlanan 534 kitap, gazete, dergi, rapor gibi çok çeşitli kaynaklardan yararlandığını belirtmiştir. Aile uzmanları, fizikçiler, şirket yöneticileri, generaller, başbakanlar ve toplumun çeşitli kesimlerinden kimselerle yapılan görüşmeler neticesinde varılan tespitler olarak ortaya çıkan bu kitap, dünyayı şekillendiren yaratıcı insanların şimdiye, geçmişe ve geleceğe dair değerlendirmelerini ortaya koyup, kendi geleceğimize hazırlık yapabilme yeteneğimizi arttırmayı hedeflemektedir.
 
Yazara göre yeni uygarlık o denli farklıdır ki, doğru kabul edip benimsemiş olduğumuz bütün eski görüşlerimizi zorlar. Eski düşünce tarzları, öğretiler ve ideolojiler, geçmişte ne denli yararlı olmuş olurlarsa olsunlar, artık bugünün gerçeklerine uymamaktadır. Yeni değerlerin, teknolojilerin, yaşam biçimlerinin ve haberleşme yöntemlerinin etkisiyle ortaya çıkan bu dünya, yeni fikirleri, benzetmeleri, sınıflandırmaları ve kavramları da zorunlu kılmaktadır.
 
“Muhteşem… Büyüleyici bir bilgi birikimi.”
The Washington Post
 
“Güçlü bir kitap… Alvin Toffler’dan bir bomba daha!”
The Guardian

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 39,00
Çevirmen: Selim Yeniçeri
Yayın Tarihi: 02.10.2018
ISBN: 9789944983655
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 544
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 815 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ucuncu-dalga/120769.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6908442/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner