banner
Kur'an'ın Hz. Peygamber'i Eğitmesi

Kur'an'ın Hz. Peygamber'i Eğitmesi

Peygamberler; tevhid mücadelelerini kendilerine indirilen kitaplar, sahifeler veya kendilerinden önceki peygambere indirilen kitap doğrultusunda verirler.
 
İslam dinini öğretmek ve bu doğrultuda insanları eğitmek konusunda, kendilerini sorumlu hisseden herkes, Kur’an-ı Kerim’i yaşamlaştırmalı, onu ve hayatın problemlerini anlamaya çalışmalı, onun gösterdiği hedefleri ve o hedefleri gerçekleştirirken kullandığı metotları dikkate almalıdır. İnsanlığın kurtuluşu, Hz. Muhammed (s)’in yaptığı gibi Kur’an’ı hayatın yönlendiricisi kılmakla mümkündür.
 
Davet ve ıslah alanında doğrudan veya dolaylı olarak Rasulullah’ın (s) insanları nasıl eğittiği konusunda yapılan çalışmalar, önemli bir yekün teşkil etmektedir. Ancak Kur’an-ı Kerim’in, Hz Muhammed’i (s) nasıl eğittiği konusunda, özel bir başlık altında sistematize edilmiş çalışmalar yoktur.
 
Bu eserde; bizi eğiten, yetiştiren ve bize yol gösteren Rabbimizin, Hz. Peygamber’e (s) gönderdiği Kur’an-ı Kerim’in, bizzat onu eğitirken hangi metotları kullandığı ve onu nasıl yetiştirdiği konularının izi sürülmeye çalışılmaktadır.

Liste Fiyatı: 160,00
Yayın Tarihi: 13.10.2022
ISBN: 9789758507443
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 40 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 110,40
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kuranin-hz-peygamberi-egitmesi/121161.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11616195/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner