banner
Yeni Anne İçin / Tavuk Suyu Çorbası

Yeni Anne İçin / Tavuk Suyu Çorbası

"Sonsuz Coşku ve Yeni Baslangıçlara Atılan Adımlar"

Yeni Anne için, Tavuk Suyu Çorbası, annelerin kalbinden gelen, eski ve yeni, bir kadının yaşamındaki en olağanüstü ve anlamlı deneyimin, ilk çocuğunun doğumuna dair öykülerin bir koleksiyonudur. Bu, korku, heyecan ve canlılık dolu bir dönemdir. Bu kitapta, bir anne ile bebeği arasındaki eşsiz sevgiye, derin bağa ve unutulmaz anlara; çocuğunuzun ilk gülümsemesini gördüğünüzde yaşadığınız gurur ve mutluluğa ve uykusuz geceler, tuvalet eğitimi gibi kilometre taşlarına tanık olacaksınız.

Bu kitaptaki öyküler, sadece kendi deneyimlerinizi anımsamanıza değil, sizden öncekileri de anlamanıza yardımcı olacak. Bu öyküleri okurken, kahkahalar atın, duygulanın ve kendinize olan güveninizi tazeleyin. En önemlisi, anneliğin "ilkleri" yolculuğunuzda, yalnız olmadığınızı anlayın. Bu tuhaf, komik, hatta bazen utandırıcı anlara dair öyküleri okudukça, mükemmel bir anne olduğunuzu anlayıp cesaret ve güç kazanacaksınız.

Liste Fiyatı: 12,96
Çevirmen: Merve Duygun
Yayın Tarihi: 01.08.2008
ISBN: 9786055890018
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 3 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yeni-anne-icin-tavuk-suyu-corbasi/121242.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9580/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner