banner
Gazilerle Niyaziler

Gazilerle Niyaziler

ÜÇ BUÇUK GÜNDE YAŞANANLARI,GERÇEKLER KARŞISINDA ÜÇBUÇUK ATANLARA ANLATMAYA ÇALIŞAN KAHKAHA MAKİNESİ...

Biri şöhretli futbolcu diğeri kurmay yüzbaşı olan ikiz kardeşlerin inanılmaz serüvenlerini sıra dışı üslubuyla dile getiren Gazilerle Niyaziler’i kahkahalar atarak okuyacaksınız. Gülmeyenlere ise asabiye mütehassısından veya yaşamaktan zevk almaz hale geldikleri için azrail efendiden randevu almalarını öneriyoruz.

Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen terör ve futbol meselelerini, dünyanın en etkili silahı mizah yoluyla tartışmaya açmaya çalışan eseri, Türk silahlı kuvvetler mensuplarıyla Türk silahsız kuvvetler mensuplarına ve dahi meşin yuvarlağın peşinden koşturan bilumum futbol manyaklarına, Türk insanının kitap karşısındaki malum tavrını bildiğimiz halde, enayiliğimizden olsa gerek, hararetle öneriyoruz.

Üç buçuk günde yaşananları, gerçekler karşısında üç buçuk atanlara anlatmaya çalışan kahkaha makinesi bu kitap, argo edebiyata önemli katkılar sağlarken, gazilerle şehitlerin destanını yazıyor ve terörün mezarını kazıyor.

Hiciv romanı “Horgeneral”in ardından “Gazilerle Niyaziler” adlı mizah romanı yayımlanan Şenol Onay; hiç okunmayan ama çok satan yazar olmaktansa, çok okunup az satan yazar olmayı yeğliyor.

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 24.02.2009
ISBN: 9789944840446
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 345
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 18 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/gazilerle-niyaziler/126071.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:27417/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner