banner
Savaşçı Kediler / Vahşi Doğa

Savaşçı Kediler / Vahşi Doğa

SADECE ATEŞ, KABİLEMİZİ KURTARABİLİR...

Dört ayrı vahşi kedi Kabilesi, güçlü ataları tarafından belirlenen kanunlar doğrultusunda nesillerdir aynı ormanı paylaşmıştı. Oysa şimdi savaşçı kanunları tehdit altında ve ŞimşekKabilesi kedileri ölümcül bir tehlike içinde. Kötü kalpli GölgeKabilesi her geçen gün daha da büyüyor. Asil savaşçılar bir bir ölüyor -ve bazı ölümler diğerlerinden çok daha gizemli.

Bu kargaşanın tam ortasında, resme Rusty adında bir ev kedisi dahil oluyor... Ki bu sıradan ev kedisi, belki de aralarındaki en cesur savaşçıdır, kim bilir.

Erin Hunter, kedi sevgisinden ve doğal dünyaya olan düşkünlüğünden ilham alan bir yazar. Doğanın her türlü biçimine büyük bir saygı duyan Erin, hayvan davranışlarına bakarak zengin, efsanevi hikâyeler yaratıyor ve bunu yaparken astroloji ve taşlara olan ilgisinden de faydalanıyor.

Liste Fiyatı: 195,00
Çevirmen: Barbaros Bostan
Kapak: Melek Koç
Yayın Tarihi: 09.03.2009
ISBN: 9786050058758
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 315
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 149 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/savasci-kediler-vahsi-doga/126764.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:2530076/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner