banner
Kurumsal Yönetişim ve Türkiye Analizi

Kurumsal Yönetişim ve Türkiye Analizi

Küreselleşmenin ekonomik hayatın her boyutunu temelden değiştirdiği, yeni kurallar çerçevesinde şekillendirdiği günümüzde, ülkelerin ulusal ekonomilerine yön vermekte kullandıkları makroekonomik politikalar eski önem ve etkinliklerini kaybetmiştir. Uluslararası sermayeden mümkün olduğunca büyük pay alabilme çabasında olan ülkeler uluslararası sermayenin kendilerinden beklentilerini karşılama çabasına girmişlerdir. Kurumsal yönetişim adıyla kavramlaşan bu çaba, hissedarlar ve diğer tüm şirket paydaşlarına karşı daha şeffaf, daha sorumlu ve daha adil bir davranış biçimini teşvik etmektedir.

Bu çalışma kurumsal yönetişim kavramını hissedar ve şirket yönetimi ilişkisi çerçevesinde incelemektedir. Çalışmada Türkiye’de kurumsal yönetişim konusunda yaşanan gelişmeler Türkiye’nin kendine özgü hukuki, ekonomik ve kültürel farklılıkları dikkate alınarak analiz edilmektedir.

Liste Fiyatı: 25,93
Yayın Tarihi: 19.03.2009
ISBN: 9789944250382
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 204
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 20.5 cm

Bu üründen 98 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kurumsal-yonetisim-ve-turkiye-analizi/127549.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:12302/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner