banner
Erkek İçin En İyisi

Erkek İçin En İyisi

İşte bu, Erkekler için Bridget Jones…
Gülmekten Altınıza kaçırtan esprilerin hepsi gerçek… Bir erkeğin zihnine kısa bir bakış için en iyi kitap.
---People

Michael Adams yirmili yaşlarının sonlarında evini başka üç adamla paylaşan bir reklam jingle bestecisidir. Günlerini yatakta uzanarak, bilgisayar ve gereksiz müzik oyunları oynayarak geçirir ve nadiren de çalışmaktadır. Ve canı istediğinde köprüden karşıya geçer ve şüphelenmeyen karısı ve çocuklarının yanına döner.

Michael çifte hayat yaşamaktadır. O karısına gece çalışacağını ya da iş seyahatine çıkacağını söylerek bebeklerin perişan edici yoruculuğundan kaçmaktadır. Eşi zorluklar içinde boğuşurken, o birkaç mil uzaklıkta erkek cennetinde çocuklarıyla ilgilenmek zorunda kalan çoğu adamın hayalindeki aptalca, anlamsız ama inanılmaz eğlenceli şeyleri yapmaktadır ta ki bu kaçışı ortaya çıkıp evliliğini yok etme tehlikesi tehdidi ile yüzleşene kadar.
Erkek İçin En İyisi günümüz erkeğinin ruhunun derinliklerinden bir parça sunan trajikomik aile çekimi kaçma hayali arasında kalmışlığın bir itirafıdır. Dürüst bir gözün incelik kattığı günahsız bir zamanlama, cömert bir şekilde hem belaltı espirileri hem de erkek ile kadının birbirlerine benzer olmadıkları bilincinin şokunu aynı başarıyla sunuyor.
John O’Farrell okuyucuya babalığın hak ettiği ihtiyaç duyduğu canlı ve zeka yüklü bir roman sunmuş.

“Bu çok iyi. Oldukça eğlenceli. Çılgınca iyi yazılmı, akıllıca ve kıyasıya gözlemlenmiş ve erkekler, kadınlar, aşk ve ane-babalık hakkında bilgi yüklü, her sayfasını ürkmüş bir bilinçle okuyacaksınız. Muhteşem, muhteşem, muhteşem.
—İndia Knight

“Esprilerle yüklü… Tükenmek bilmeyen mizah. Bana göre bir kadının erkek beyninin nasıl işlediğini anlaması için bu kitap en iyisidir. Her sayfasında kahkahalar garanti. John O’Farrell komik mi? Oldukça.”
—The Mirror

“Büyük eğlence… Görkemli bir itirafçı anlattım. Bu çılgınca okunan gözlem kitabı bekarlık nostaljisinin absürt neticelerine yapılan bir keyif yolculuğudur.”

Liste Fiyatı: 269,00
Çevirmen: Özlem Nihan Yeğengil
Editor: İbrahim Şener
Kapak: Yunus Bora Ülke
Yayın Tarihi: 15.06.2009
ISBN: 9786055943875
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 304
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 1.106 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
55,99

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 20

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 50,39
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/erkek-icin-en-iyisi/131596.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:42177/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>