banner
Esma'ül Hüsna Hazinesi

Esma'ül Hüsna Hazinesi

"Esmâü'l-Hüsnâ Hazinesi" kitabı "En güzel isimler Allah'ındır. O halde O'na o güzel isimlerle dua edin."ayetinin güzel bir tefsiri.Okuyan herkesin seveceğine inanıyorum.'Allah'ın güzel İsimlerini anlatan bu kitapta sade ve akıcı bir dil kullanılmış. Ayrıca her bir ismin anlamı ve o isme göre nasıl dua edileceği üzerinde geniş bir şekilde durulmuş.
... Harun TOKAK

Ben, Esmâü'l Hüsnâ Hazinesi'ni duygulanarak, sevinerek, büyük birdikkatleokudum.Güzel eseri ile beni çekipçeviren, İsmail Kıhnç'm, önce arı duru Türkçesi oldu. Kitap, Allah'ın güzel isimlerine lâyık bir Türkçe ile hazırlanmış.
Yavuz Bülent BAKİLER

"Esmâü'l-Hüsnâ Hazinesi"kalbin zümrüt tepelerine yönelişin bir bilinci olarak düşünülmüş.
Baştan sona coşkun, bir anlatım, şevkli bir üslup, gönülden süzülen sızıntılar, yazarın kendi basiretini seslendiren bir söylem olarak notlar düşülmüş. Tebrikler ve binler dualar.
"Esma'ül Hüsna Hazinesi" kitabı, Rabbini seven, se kemale götürmek isteyen, bunun için Allah'ın sevdiği ve gönül ehline sevdirdiği Habîbi'ni örnek almaya çalışan bir kulun Rabbine yönelmesi, dilin elverdiği ölçüde O'nun güzel isimlerini anlamaya ve anlatmaya çalışması, her bir ismin ilham ettiği duygu ve düşüncelerle Mevlâ'sına dua
etmesi...
Prof.Dr.Hayreddin KARAMAN

Liste Fiyatı: 22,22
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 308
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 21 cm

Bu üründen 352 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/esmaul-husna-hazinesi/132702.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:52249/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner