banner
Anahtar Teslimi Türkiye

Anahtar Teslimi Türkiye

"Elinizdeki kitap, Sayın Özkaya'nın ulusal çıkarlarımızı savunmaya yönelik ve sorumluluk bilincinin ürünü olan çabalarının zamanla daha da geniş ve değişik konulara yayılmış olduğunu gösteriyor. Ayrıca görülmektedir ki ele aldığı tüm konularda yüzeysellikten uzak kalmayı asla elden bırakmamış ve inandırıcı bir anlatımın önkoşulunun bilimselliğin gereklerine özenle sadık kalmaya bağlı olduğunu başarıyla kanıtlamıştır."
Prof .Dr. Alparslan IŞIKLI

"Örgütlü çıkar çevreleri, artık küresel güçlerdir ve siyasal gücü kontrol ederek, Sevr'i büyük oranda tamamlamışlar, Türkiye topraklarına ipotek koydurmuşlardır. Size böyle sızlanmak yakışmaz. Gereğini yapmak sizin vazifenizdir!"
Arslan BULUT

Özkaya'nın kitabı; Ulusal disiplinleri göreve çağırırken; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk "Ulusuna/Milletine" armağan ettiği TÜM KURULUŞLARA ACİLEN sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha haykırıyor. OKUYUN ! Çığlıklarını siz de duyacaksınız.
Hayri BİLDİK

"KORKARIM BEREKETLİ TOPRAKLAR ETİKETLİ TOPRAKLARA DÖNÜŞÜYOR."
Mustafa BALBAY

"Ben bu sayıları Sayın Orhan Özkaya'nın "Yabancılara Toprak Satılamaz" başlıklı yazısından aldım. Uyanalım aklımızı başımıza toplayalım! Para her şey değildir, bunu bilelim. Sayın Orhan Özkaya'nın dediği gibi: Atatürk'ün bağımsız cumhuriyet devrimlerinin1939 yılına kadar süren ilkelerine dönmek ve bedelini çok pahalıya ödediğimiz topraklarımızın elimizden gitmesine karşı ayağa kalkmak, uyanmak zamanıdır. Unutmayalım ki, şirketler iflas ederler, yeniden kurulabilirler; ancak ülkeler iflas ederlerse yeniden kurulmaları kan ve gözyaşı demektir."
Oktay AKBAL

Orhan Özkaya; emek vererek, zahmet çekerek en önemlisi ülkesine sevdalanarak, kendi konumunda, vatan topraklarını savunan öğretici, eğitici, aydınlatıcı, hedef kitlesi Türkiye olan bir başyapıt kaleme almıştır. Sahiplenmek Türkiye sevdalılarına düşmektedir. Eline sağlık.
Okan YÜKSEL Gazeteci Yazar

"Demokrasi adı altında Cumhuriyetimize göz dikenlerin, topraklarımıza, işçimize, köylümüze, asıl, eli böğründe şehit analarına nasıl bir hıyanet içinde olduklarını bu kitapta okuyacaksınız. Ve araştırma sonuçlarıyla dehşete düşeceksiniz. UYUMAYIN! OKUYUN!"
Taç VARHAN Felsefe Öğretmeni

"Emperyalizim defalarca denemiş olmasına rağmen bizi bu coğrafyaya gömememiştir. Emperyalizmin gırtlağından en son Sakarya'da tuttuk. Onu Dumlupınar'dan yere vurduk. Anadolu'da kesintisiz 1000 yıl yaşıyan birtek Millet vardır. O da TÜRKLER'dir. İnanın ve iman edin gelecek 1000 senede bu coğrafyadayız."
Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ

Liste Fiyatı: 13,89
Yayın Tarihi: 16.08.2009
ISBN: 9786056073908
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 360
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 106 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/anahtar-teslimi-turkiye/134463.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:52398/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner