banner
Kabe'nin Sırrı - DVD Hediyeli

Kabe'nin Sırrı - DVD Hediyeli

Albert Einstein; "Tanrı zar atmaz" Galileo da; "Doğanın büyük kitabı yalnız onun yazıldığı dili bilenler tarafından okunabilir" diyor. Varoluşun sırlarını okumanın birçok dili ve yöntemi vardır. Bu dili okuyabilmemizi sağlayan unsurlardan biri de "Altın Oran"dır.

Altın Oran: 1,618... Matematik, bilim ve sanatın mükemmellik ölçüsü. İnsan vücudundan bitkilerin yaprak dizilimine, bir örümceğin ağından denizdeki natuliusa kadar dünyanın her noktasına hükmeden, hayatımızın her noktasında görülen matematik mucizesi Altın Oran.

Dünya'nın Altın Oran noktası neresidir?
Milyarlarca müslümanın ona yöneldiği, İslam'ın çekim merkezi, eski toplumlardan beri kutsal sayılan Mekke şehri Dünya'nın Altın Oran noktasında bulunmaktadır. "Kabe'nin Sırrı" kitabı bilimsel bir gerçekliğin keşfidir.

Bu çalışmada bilimsel kanıtlarıyla Mekke ve Kabe'nin Dünya üzerindeki harikulade konumuna, Kur'an-ı Kerim'de yer alan, tesadüfle açıklanması imkansız Altın Oran mucizesi'ne Fibonacci Dizilimi ile yaratılışın yepyeni bir bakış açısı ile yorumlanmasına, Altın hat bölgesinde Dünya'nın üzerine nakşedilmiş ibadet eden insan siluetine ve ilk kez ortaya çıkan gizemlere şahit olacaksınız.

Mekke'den başlayıp Kudüs'ten geçen ve istanbul'da noktalanan Dünya'nın Altın Hat'tı. Mekke, İslamiyet'ten önce ve sonrasında yüzyıllardır insanları kendisine çeken bir merkez.
Kudüs, semavi dinlerin başlangıç noktası, Müslümanlar, Hıristiyanlar ve Musevilerin kutsal toprağı.
İstanbul, yüzyıllardır dünyanın incisi, fetihle müjdelenen şehir. Dünyaya yön veren Bizans ve Osmanlı imparatorluklarının baş şehri. Ve Altın Çağ'ın merkez şehri.

Kur'an-ı Kerim'de ve Mekke'de Altın Oran, Dünya üzerindeki Altın Hat ve Altın Siluet mucizeleri, evrene bambaşka bir gözle bakma fırsatı sağlayacak.

Liste Fiyatı: 21,00
Yayın Tarihi: 19.08.2009
ISBN: 9789758312474
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: Cd Ekli

Bu üründen 1.671 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kabenin-sirri-dvd-hediyeli/134836.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:52403/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner