banner
Asr-ı Saadette Derin Fitne & Resulüllah'ın (s.a.v) Derin Devlet Mücadelesi

Asr-ı Saadette Derin Fitne Resulüllah'ın (s.a.v) Derin Devlet Mücadelesi

Allah Resulü`nün (a.s.m.) Derin Devlet Mücadelesi

Her zaman diliminde olduğu gibi Peygamber Efendimizin (a.s.m.) yaşadığı dönemde de fitne ve fesat çarkları büyük bir hızla dönüyordu. İlk vahyin geldiği andan itibaren hak ile batılın mücadelesi de başlamıştı.
Fitnenin kaynağında menfaate dayalı düzenin bozulmasını istemeyen güç odakları vardı.
Tıpkı günümüzde olduğu gibi.
Güç ve otoriteyi elinde tutmak isteyen menfaat ve çıkar grupları, İslâma düşmanlık ortak paydasında birleşmişlerdi. Bu şer odakları başta Resulüllah (a.s.m.) olmak üzere, Müslümanları yolundan çevirebilmek, İslâma meyilli olanları korkutarak caydırmak adına sürekli planlar hazırlayıp uygulamaya koymuşlardı. Kimi zaman korku damarını kullanmışlar, kimi zaman mal-mülk-makam teklif etmişler; başarısız kaldıklarında da hemen dedikodu, yalan, iftira silahına sarılmışlardı.
Tıpkı günümüzde olduğu gibi.
Asr-ı Saadette Derin Fitne kitabının satırlarında yolculuk yaparken, sadece fitne ateşini değil, o menhus ateşi yakan elleri ve o ellerin sahiplerini daha yakından tanıyacaksınız. İsimler, resimler ve mekanlar değişse de fitnenin karanlık ve derin dehlizlerinde aynı oyunların nasıl ve kimler tarafından, hangi yöntemlerle tezgahlandığına şahit olacaksınız.
En önemlisi de, yaşadığımız ve yaşayacak olduğumuz derin fitne tezgahları karşısında nasıl bir yol izleyeceğimize dair önemli ipuçları bulacaksınız.

Liste Fiyatı: 14,81
Yayın Tarihi: 19.10.2009
ISBN: 9789752697423
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 400
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 118 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/asri-saadette-derin-fitne-resulullahin-sav-derin-devlet-mucadelesi/138556.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:121389/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner