banner
Spiritüel Boşanma

Spiritüel Boşanma

Evliliğinizin bitmesi, kişisel gücünüzü kazanma ve düşlerinizdeki hayatı neşeyle yaşamanın ilk adımı olabilir mi? Eğer cevabınız evetse, bu kitap sizin için...Boşanma, varlığımızın temelini derinden sarsar ve bizi yalnız, kusurlu, öfkeli, istenmeyen, çaresiz ve içi boşluk hissiyle dolu biri olarak bırakır. Debbie Ford, Spiritüel Boşanma'da bu harap edici deneyimin nasıl derinden aydınlatıcı bir yaşam deneyimine dönüştürülebileceğini açığa çıkarıyor. Bu güçlendirici rehberlik; bir evliliğin çöküşünün temelde ruhsal bir uyandırma çağrısı, kendimizi özgürleştirme ve yaşam hakkımızı geri alma yolunda bir fırsat olduğunu bize gösteriyor. Bir ilişkinin bitmesi –bitiren kim olursa olsun– tahrip edici bir andır. Ford, kaybın yenilenmeye dönüştürülmesine ışık tutan net bir program sunuyor.
“Boşanmakta olan tüm çiftlere önerilecek bir kitap.”
Publishers Weekly

“Çok özel bir kitap... kırık kalbinizi iyileştirmenize ve yeniden sevme cesareti bulmanıza yardım edecek bir aracı.”
Cherly Richardson, Yaşamınıza Zaman Ayırın kitabının yazarı

“Bu kitap boşanmakta olan kişilerin kırık kalplerinin sızısına iyi gelecek şifa dolu bir merhem gibi. Debbie Ford, tahrip edici duygusal etkisi olan bir deneyimi ele alıyor ve onun nasıl bir şansa, bir kutsanmaya dönüştürüleceğini gösteriyor.
Marianne Williamson, Değişim kitabının yazarı

Liste Fiyatı: 16,67
Çevirmen: Nermin Karahan
Yayın Tarihi: 04.11.2009
ISBN: 9789977291925
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 265
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 17 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/spirituel-bosanma/139335.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:121677/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner