banner
Ailede Din Eğitimi

Ailede Din Eğitimi

Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı Kur’an’daki Din Eğitim Programı’nı Gelişim Psikolojisi verilerini de göz önünde bulundurarak ailenizde uygulayabileceğiniz bir müfredat olarak size sunuyor.

Din Eğitimi nedir? Ailenin çocuk eğitimindeki yeri ve sorumlulukları nelerdir? Zamanımızda dini ve bilimsel veriler göz önünde bulundurularak ailede uygulanabilecek din eğitimi programı nasıl bir içeriğe sahip olmalıdır?

Bu soruların cevaplarını merak eden okurlarımızın artık yeni bir kaynak kitabı var: “Ailede Din Eğitimi”!



“ Bu zamanda anne baba olmak”, yaşadığımız zamanın bize sunduğu koşullarla günden güne zorlaşmakta.

Ancak çocuğunun değişen şartlar içindeki ihtiyaçlarının farkına varan ve kendilerini yenileyebilen ebeveynler için bu zorluklar kolaylıkla aşılabilmektedir.

Elinizdeki kitap, modern zamanların anne babalarına, çocuk eğitiminin en temel ayağı olan “din eğitimi” alanında rehberlik etmek üzere hazırlandı. Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, “Çocuğun gelişim dönemi özelliklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran, Kur’an merkezli bir din eğitimi programı nasıl olmalıdır?” sorusunu günümüz anne babaları için etraflıca cevaplıyor.

Liste Fiyatı: 17,13
Yayın Tarihi: 16.08.2011
ISBN: 9786051141572
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 426
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 291 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ailede-din-egitimi/142879.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:211655/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>