banner
İnsan Tabiatını Tanıma

İnsan Tabiatını Tanıma

İnsan Tabiatını Tanıma Adler'in 1920 yılında Viyana Halk Enstitüsü'nde verdiği konferanslardan oluşuyor. İlk kez Almanca olarak 1927 yılında yayımlanan İnsan Tabiatını Tanıma yıllar önce ülkemizde de Dr. Ayda Yörükan'ın çevirisiyle yayımladı ve bugüne dek artan bir ilgiyle okundu. Bu yapıtında, insan kişilğinin gelişmesinde aşağılık duygusunun ve bu duyguyu gidermek için gösterilen çabaların anlam ve önemini anlatan Adler, insanlara ve insani sorunlara iyimser bir bakış açısıyla yaklaşıyor, insanların birbirine bağlayan evrensel bir sosyal duyguya vurgu yapıyor. Adler'in yapıtının ana fikrini "Kendini tanıma, mutluluğun bir yasasıdır" şeklinde özetleyebiliriz.
Bu kitap psikologlara, psikiyatristlere, öğretmenlere, psikolojik rehberlik edeceklere, çocuklarıyla ilişkilerinde sorun yaşayan ebeveynlere yardımcı olma amacını taşıyor.

Liste Fiyatı: 98,00
Çevirmen: Dr. Ayda Yörükan
Yayın Tarihi: 16.08.2023
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 276
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 23 cm

Bu üründen 1.659 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 61,99
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/insan-tabiatini-tanima/30374.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:207278/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner