banner
Dahi Dedektif Ted Harrod

Dahi Dedektif Ted Harrod

Dâhi dedektif Ted Harrod… O eşsiz bir soruşturma adamıdır. Çok konuşmaktansa dinlemeyi tercih eder. Etrafında olup biten her şeyi incelikle ve ilgiyle gözlemler. . En zor olayları bile zekâsını kullanarak kolaylıkla çözebilir.
Bu kitaptaki hikâyelerin her birinde çözülmeyi bekleyen bir olay, bir sır ya da bir şifre var. Bakalım bu dedektiflik bilmecelerini Ted’den önce çözüp suçluyu bulabilecek misin?
Bunun için öncelikle metni çok dikkatli okumalısın. Ayrıca resimleri de itina ile incelemen gerekiyor. Çünkü olayı çözebilmene yardımcı olacak deliller ve ayrıntılar hikâyelerin içinde ve resimlerde saklı. Önemsiz gözüken ya da metni zenginleştirmek için eklenmiş gibi duran detaylara dikkat etmelisin.
Hikâyelerin sonunda sana bazı ipuçlarının verilmiş olduğunu da göreceksin. Eğer olayı çözmekte zorlanırsan, bu ipuçlarını kullanabilirsin.
Hadi, kullan zekânı!

Liste Fiyatı: 9,17
Yayın Tarihi: 12.11.2014
ISBN: 9789756107706
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 172
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 277 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dahi-dedektif-ted-harrod/145919.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:122372/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner