banner
Seri Katiller (Cep Boy)

Seri Katiller (Cep Boy)

Hiç düşündünüz mü bir insan niçin seri katil olur diye? Ya da insanı öldürme duygusuna iten şey nedir?

Tarih, siyasi ya da kişisel sebeplerden ötürü işlenmiş kitle cinayetlerinin öyküleriyle doludur. Ne var ki bugün adına “seri cinayet” denen olgu, diğer cinayet türlerinden farklıdır. Üstelik yirminci yüzyılda artış gösteren bu rahatsız edici olay, varlığını içinde bulunduğumuz çağda da sürdürecek gibi görünüyor. Eskiden kitle cinayetleri ya salt vahşi dürtülerden dolayı ya maddi kazanç elde etmek adına ya da ölüm anında kişinin tecrübe ettiği süreçlere duyulan patolojik bir tür meraktan ötürü işleniyordu.

Ama seri katiller kurbanlarını siyasi, kişisel ya da maddi sebeplerden ötürü öldürmez. Bu katiller daha ziyade toplumun belirli bir kesimine duydukları şiddetli bir öfke sebebiyle cinayet işlerler. Ayrıca bunların birilerinin komşusu, babası, arkadaşı olduklarını da unutmamak gerekir.

Elinizdeki bu kitap sizi seri katillerin karanlık dünyalarına götürecek, onları normal bir insandan seri katile dönüştüren unsurları tartışacak.

Liste Fiyatı: 12,96
Çevirmen: Hatice Durmuş
Çevirmen: Selen Çalık
Yayın Tarihi: 22.03.2010
ISBN: 9789759962586
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 10.5 x 17 cm

Bu üründen 52 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/seri-katiller-cep-boy/146249.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:122482/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner