banner
Sert Adımlarla Her Yer İnlesin

Sert Adımlarla Her Yer İnlesin

Şüphe yok ki, ülkemizde yaşanan ‘darbe’ deneyimleri içinde 28 Şubat’ın ayrı bir yeri olacak... Önceleri “süreç” olarak adlandırıldı, sonra “postmodern darbe”.. Fakat 28 Şubat’ın diğerlerinden en belirgin farkı, öngörülen bir ‘model’ çerçevesinde toplum mühendisliğine soyunması oldu.

Bu dönemde “brifing gazetecileri” ile “demokrat gazeteciler” ayrışmaya başladı. Siyaset, yargı ve medya üzerine gölgeler düştü, yolsuzluklar ayyuka çıktı. ‘postmodern darbe tanımlamasının gündeme gelmesiyle birlikte 28 Şubat’ın getirdikleri ve götürdükleri tartışılmaya başlandı.

İşte tam bu sırada, gazeteci Nazlı Ilıcak, açıkladığı ‘ANDIÇ’ belgeleri ile ortalığı yeniden hareketlendirdi. Bu kitapta, cesur çıkışlarıyla takdir kazanan milletvekili ve gazeteci Nazlı Ilıcak, 28 Şubat’ın perdesini aralıyor ve ‘ANDIÇ’ üzerinden demokrasi tartışması yapıyor.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 20.01.2001
ISBN: 9789753625807
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 117 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sert-adimlarla-her-yer-inlesin/30543.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:267403/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>