banner
İç Denetim & Güncel Yaklaşımlar

İç Denetim Güncel Yaklaşımlar

Günümüzde, yönetim anlayışındaki değişmeler, küreselleşme, teknolojik gelişmeler, yasal düzenlemeler ve diğer faktörler şirketler için yeni fırsatlar ortaya çıkarmaktadır. Fakat bu fırsatlar önemli riskleri de beraberinde getirmektedir. Yaşanan gelişmeler nedeniyle işletmelerin güç duruma düşmeleri, denetim sisteminin etkinliği sorusunu ve Risk Odaklı İç denetim Sistemini gündeme getirmiştir. Ayrıca denetim süreci, fiziki belgeleme ile yapılan, muhasebe sisteminin geleneksel olarak denetiminden, bilgisayarlarla gerçekleştirilen denetim yöntemlerine doğru gelişme göstermektedir. Bilgi teknolojilerindeki yeni gelişmeler denetçilere, zaten oluşmuş olan finansal tablo hatalarının ortadan kaldırılmasına yönelik düzeltici yöntemler yerine, finansal tablolardaki hatalara karşı önleyici ve caydırıcı yöntemler olarak etki eden ve hata oluştuğu anda müdahale edebilen sürekli denetim uygulamalarına olanak tanımaktadır.
Bu kitap, konunun kavramsal ve kuramsal çerçevesini çizdikten sonra Türkiye’de iç denetimin artan öneminin, değişen yapısının ve rolünün nasıl algılandığını ve Türkiye’de risk odaklı iç denetimin uygulanmasındaki engeller ile Ticari Bankalarda sürekli denetimin uygulanabilirliğini ortaya koymayı amaçlamaktadır.

Liste Fiyatı: 455,00
Yayın Tarihi: 10.05.2010
ISBN: 9786055936341
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 430
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 122 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
414,05

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 282

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 372,65
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ic-denetim-guncel-yaklasimlar/149270.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:211885/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner