banner
CMR ve Müşteri İlişkileri

CMR ve Müşteri İlişkileri

“Günümüzün yoğunlaşan rekabet koşulları, kuruluş ve müşteri arasında olumlu ilişkileri üstünlük sağlayıcı önemli bir faktör olarak ortaya çıkarmıştır. Bu kadar çok sayıda işletmenin var olduğu bir ortamda, bir işletmenin sağlıklı ve uzun dönemli bir kuruluş halini alması da zorlaşmıştır. Artık müşteriler nerede iyi hizmet buluyorlarsa o firmadan alışveriş yapmayı tercih etmeye başlamışlardır. Bu da son zamanlarda müşteri hizmetlerinin önemini artırmış, firmaların müşteri hizmetlerine daha fazla önem vermelerini gerektirmiştir.

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM); pazarlama, satış ve servis aktivitelerinizi en iyi şekilde kullanmanıza yardım ederek müşterilerinizle devamlı ve kazançlı ilişkiler kurmanıza olanak tanıyan bir sistemdir.

Müşteri Hizmetleri ve CRM isimli elinizdeki kitabın günümüz ihtiyaçlarına cevap verir nitelikte olması, şirketiniz ve çalışanlarınız üzerinde son derece pozitif etki yapacaktır.”

Liste Fiyatı: 10,19
Yayın Tarihi: 01.01.2010
ISBN: 9786055512095
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 264
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 89 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cmr-ve-musteri-iliskileri/150300.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:33592/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner